SAMENWERKEN

DE GEZICHTEN ACHTER PIXELFARMING

Pixelfarming is een initiatief van De campus almkerk en idea-x.

about-01-free-img.jpg

Arend Koekkoek

Simone Koekkoek

Cindy Hoetmer 

Karin Timmerman

Kees Westein 

Alles is mogelijk. als je maar begint

De Campus Almkerk is een innovatiecentrum voor landbouw en duurzaamheid. Deze voorziet in een maatschappelijke behoefte waarin leefbaarheid, kleinschalige voedselproductie, als ook duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol spelen. De Campus investeert in activiteiten met een hoge maatschappelijke relevantie.

Collectieve zelfvoorzienendheid speelt hierin een belangrijke rol.

PixelFarming biedt alle mogelijkheden om, zonder belasting van het milieu, voedsel op optimale wijze en natuur inclusief te verbouwen. De toekomst: een gezonde akker, belevingslandschap, biodiversiteit en eerlijke voeding.

      

Bij Idea-X geloven we in doen. Met een scherp oog voor functionaliteit en design creëren we technologische oplossingen voor diverse bedrijfstakken (logistiek, kringloop, gemeentes, zorg, agrarische sector etc.). We zijn experts in innovatie, duurzaamheid en transitie processen. 

Voor Pixelfarming ontwikkelen we het Food Planning Registratie Systeem, het programma waarin de digitale culinaire moestuin centraal staat. Met een teelt- en oogstplanning, een platform voor de farmbot de plek waar de chef kok zijn bestellingen kan plaatsen.

0 K
PIXELS VERPACHT
0 Gb
DATA COLLECTION
0 +
GEWASSEN